|
|
Lån  


 
Annonce:


Lommelygter
Indhold på siden:

GP Lommelygte Discovery Ibis C31.
Ibis er en meget lille lommelygte, der passer perfekt i lommen. Gribevenligt og slidstærkt anodiseret aluminiumshus. Med en lysstyrke på 85 lumen er den velegnet både hjemme og på jobbet. Den vandafvisende konstruktion (IPX4) gør, at lommelygten kan anvendes i alt slags vejr. Håndledsrem...
Kategori: Camping & Hiking - Værktøj | Lommelygter
Lego Lommelygte Unkitty.
Denne seje lommelygte har et motiv fra The LEGO Movie 2. Lommelygten tændes og slukkes ved at trykke figuren på maven. Den har også timer på 30 minutter, så du spare batteri. Figurens arme, hænder, ben og hoved kan bevæge sig. En supersej lommelygte til en ægte LEGO fan. Anbefalet alder: Fra 6 år..
Kategori: Camping & Hiking - Legetøj Eksperimenter & Videnskab Lommelygter
Energizer Lommelygte inkl. 3 x AAA batterier.
.
Kategori: Værktøj -
- Lommelygte med LED.
.
Kategori: Værktøj - Værktøj
Lommelygte led med Høm Høm poser.
Køb Lommelygte led med Høm Høm poser online hos Dyrelageret. Kun 49,00.
Kategori: Kæledyr - Diverse hygiejne
Nortec Lommelygte 9 Led 2 Stk.
LED-lommelygte i aluminium med 9 kraftige lysdioder Længde: 13 cm Bruger 3 stk AAA-batterier (medfølger ikke) Sæt med 2 stk.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Værkstedsudstyr|Arbejdsbelysning
Duracell Lommelygte Nøglering.
Duracell Lommelygte Nøglering. Lille og smart lommelygte fra Duracell som kan sidde i dit nøglebundt eller bælteremmen på dine bukser. Er robust i kabinettet og er vandafvisende så den ikke tager skade ved brug i regnvejr. håndtaget er beklædt med skridsikkert gummi for et fast greb. . Den mørke tid er.
Kategori: Camping & Hiking - Hjem og have Belysning Lamper
Scangrip LED-lommelygte Flash Mini 50 lm 1 W.
Den robuste Flash Mini fra Scangrip er en kraftig LED-lommelygte i lommeformat, og den har en praktisk størrelse, der er let at tage med. Denne energieffektive LED-lommelygte har en lyseffekt på 50 lumen, driftstid op til 10 timer og dens stråleafstand er 50 m. Derudover er den kendetegnet ved en.
Kategori: Værktøj - Isenkram Redskaber Arbejdslamper
Blulaxa® LED lommelygte, Belysning rækkevidde 100m, IP54, 6W 6500K 400lm, 3 skif.
Strømforbrug: 6W; Farvetemperatur: 6500K; Lysstrøm: 400lm; Lyseffekt: 67lm/W; starttidspunkt:.
Kategori: Indendørs belysning - Nødbelysning
24hshop Lommelygte LED CREE XM-L T6 5-Mode 2000 lm.
Lommelygte LED CREE XM-L T6 5-Mode 2000 lm - Hvidt Lys Lille og praktisk lommelygte med LED-lys som kan 'fokuseres' og har 5 indstillinger: høj, mellem, lav, blinkende og SOS. Cree-diode er en højpræsterende LED med en ekstra stor lysstyrke. Lo.
Kategori: Øvrige accessories - Hjem og fritid Belysning Lommelamper
Natlampe og Lommelygte med Stik Dag-/Natsensor Bevægelsesensor.
Denne Nedis®-nødorienteringslampe med stik gør en ende på irriterende søgning efter lommelygter eller stearinlys under strømafbrydelser. Sæt blot holderen i en stikkontakt, så begynder lampen at oplade. Hvis strømmen afbrydes, enten fordi du tager lampen ud af holderen eller på grund af en strømafbrydelse,.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
LED Lommelygte - Zoom 120.
LED Lommelygte - Zoom 120.
Kategori: Camping & Hiking - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Scangrip LED-lommelygte Flash Mini 50 lm 1 W.
Den robuste Flash Mini fra Scangrip er en kraftig LED-lommelygte i lommeformat, og den har en praktisk størrelse, der er let at tage med. Denne energieffektive LED-lommelygte har en lyseffekt på 50 lumen, driftstid op til 10 timer og dens stråleafstand er 50 m. Derudover er den kendetegnet ved en skridsikker.
Kategori: Værktøj - Isenkram / Redskaber / Arbejdslamper
Hape Lommelygte.
.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Udendørsleg Udendørsleg
Lommelygten - Lizi Boyd - Bog.
Et barn ligger i telt og læser ved lyset fra en lommelygte, hvis lys glimtvis afslører detaljer i den mørke skov omkring teltet. I lysets skær finder barnet sine støvler og begiver sig ud i....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Trespass Illuminate - Aluminiums-lommelygte - 350 lumen LED - Sort.
Fra skotske Trespass får du her en lille lygte, der ikke vejer meget og fylder lidt i din oppakning. Lygten leverer stadig hele 350 lumen, s&....
Kategori: Camping & Hiking - Lommelygter
GP Batteries GP Discovery lommelygte Ursa.
På latin betyder Ursa slet og ret bjørn. Og det er i sig selv en meget passende beskrivelse for denne lommelygte, hvis robusthed er i absolut særklasse. Lommelygten holder strøm i intet mindre end 40 timer, og den er desuden nem at oplade, hvis du er i besiddelse af en powerbank. Ursa lader sig end ikke slå.
Kategori: Holdere & Tasker - Electronic Cell Phones Accessories
LED lommelygte med zoom - Op til 1000 lumens, USB opladning, sort.
.
Kategori: Camping & Hiking - LED lygter
WL Lommelygte LED, sort YXFL Replace: N/A.
Lysstyrken kan indstilles på knappen i de to tilstande, og har en strobefunktion. Lomme anvender 3 stk. AAA-batterier.Lysstyrke: 180 Lumen: Lystilstande: Høj, Lav, StrobeAnvender: 3 stk AAAStørrelse LxD: 110 x 34 mm.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning,Kampagnevare|
V3
Kategorier på sider:

Cykellygter Opladelige lygter Kampagnetilbud Lommelygter Gode rd om lygter Lygte diverse LED lygter Lamper Diodelygter Fordele og ulemper ved forskellige cykellygter Lygter Maglite lygter Hvornr skal man tnde cykellygterne1111 Gode rd om cykellygter Vrktj Lys


 Du er her: Lygte - Netannoncer Lygte -